Accor hotelgroep wordt in twee divisies verdeeld

Accor, wereldwijd hotelexploitant en pionier in luxe en lifestyle gastvrijheid, heeft een gevarieerde portefeuille van diverse merken in 110 landen. De Hotel groep wijzigt zijn organisatiestructuur om voordeel te halen uit de overgang die het de laatste jaren heeft doorgemaakt.

Accor hotelgroep wordt in twee divisies verdeeld

Met ingang van 1 oktober 2022 zal Accor in twee afzonderlijke divisies verdeeld worden:

Eerste divisie met de merken ibis, Novotel, Mercure, Swissôtel, Mövenpick, en Pullman. Met vier regionale hoofdkantoren in Parijs, Sao Paulo, Singapore en Shanghai zullen zij zich concentreren op een snellere ontwikkeling, het nieuw leven inblazen van de bestaande merken en meer met franchises hotels werken.

De luxe divisie krijgt de merken Raffles & Orient Express, Fairmont, Sofitel & MGallery en Ennismore. Zij zullen de 4 hoekstenen vormen van deze sector die gericht is op luxe en lifestyle. De luxe hotels group zal zich toeleggen op het behoud van de identiteit van zijn eerbiedwaardige merken.

Sébastien Bazin, Voorzitter en CEO van Accor, verklaarde dat het veranderen van de structuur van de organisatie een logische volgende stap is in de transformatie die de onderneming enkele jaren geleden onderging. De Raad van Bestuur van Accor heeft unaniem besloten om Sébastien Bazin op de komende Algemene Vergadering, die bijeengeroepen wordt om de jaarrekening van 2022 goed te keuren, voor te dragen als Voorzitter en CEO om de uitvoering te ondersteunen en de uitrol van deze nieuwe structuur te verzekeren.

Laatste Nieuws is powered door: