Nieuw Hilton hotel op de Malediven

Hilton hotels heeft zijn vierde resort op de Maldiven geopend met het Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa. Het all-villa resort biedt een reeks attente voorzieningen die nieuw zijn voor de archipel, en zet een nieuwe maatstaf in gastvrijheid die de volgende generatie reis.ers zal bekoren. Hilton Maldives Amingiri is het vierde resort onder de merkenportfolio van de onderneming in het land, als aanvulling op Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi, Conrad Maldives Rangali Island en SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton, waardoor Hilton nog beter in staat is om voor verschillende reizigers en hun unieke behoeften te zorgen in een van ’s werelds meest gewilde bestemmingen. Het hotel is eigendom van Amingiri Holdings Pvt Ltd en wordt beheerd door Hilton.

Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa

De Malediven

“De Malediven zijn een van de meest begeerde vakantiebestemmingen voor reizigers over de hele wereld – en zagen een aanhoudend tempo van boekingen, zelfs tijdens de laatste twee jaar toen het het eerste land was dat zijn grenzen openstelde voor internationale reizigers tijdens de pandemie. De uitbreiding van ons vlaggenschip merk hier onderstreept ons engagement om onze merken van wereldklasse naar belangrijke locaties te brengen, en we zijn ervan overtuigd dat Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa zal voortbouwen op onze erfenis van het leveren van een uitzonderlijk verblijf om onze gasten te verrukken en te inspireren,” zei Alan Watts, president, Asia Pacific, Hilton.

“De mijlpaal die vandaag gelanceerd wordt, is een viering van onze gedeelde visie met Hilton om de meest uitzonderlijke niveaus van service en gastvrijheid op de Malediven te leveren. Bij Amingiri Holdings willen we voortdurend bijdragen aan de Maldivische economie en de toeristische industrie verder versterken, en Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa zal ons in staat stellen met deze missie door te gaan,” zei Daniel Welk, Amingiri Holdings Pvt Ltd.

Waar is het Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa

Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa ligt op het eiland Amingiri in het noorden van de Malé Atol en is rechtstreeks bereikbaar vanaf de internationale luchthaven Velana via een schilderachtige speedboottocht van 20 minuten. Het resort beschikt over 109 ruime strand- en bovenwatervilla’s, elk met een privé zwembad en verleidelijk uitzicht op de omringende turquoise lagune. De villa’s belichamen een harmonie van Maldivische accenten en eigentijdse accenten en nodigen uit tot een overvloed aan natuurlijk licht door de ramen van vloer tot plafond, wat een verfrissend kleurenpalet oplevert dat de warme tinten van de zee en de lucht weerspiegelt.

Ontworpen om gasten onder te dompelen in de wonderen van de natuur, zijn de overwater zwembadvilla’s uitgerust met een trap die rechtstreeks naar de lagune van het eiland leidt, en een hangmat bij het zwembad om te genieten van de melodie van de golven; terwijl de strandvilla’s directe toegang bieden tot sprankelend wit zand, een schommel op het dek en een gazebo aan de oever. Alle villa’s beschikken over royaal bemeten badkamers met op de oceaan gerichte badkuipen, en binnen en buiten regendouches die een gevoel van ontspanning geven.

Meest luxe suite

Een hoogtepunt van Hilton Maldives Amingiri is de Amingiri Residence met zes kamers, de ideale ontsnapping voor grotere groepen reizigers die op zoek zijn naar privacy in de waarste zin van het woord. De residentie ligt apart in een aangelegde baai en verwelkomt gasten met een eigen aankomstpier en een eigen zonnedek met ononderbroken 360-graden uitzicht op de Maldivische horizon als ze in november 2022 in gebruik wordt genomen.

Met de introductie van verschillende nieuwe concepten op de Maldiven, zoals een lounge op het dak exclusief voor tienergasten, een cocktail bar en de residentie met zes slaapkamers, is Hilton Maldives Amingiri klaar om gasten van alle leeftijden te bekoren die tijdens hun verblijf opnieuw contact willen maken met zichzelf, de natuur of met hun naasten.

Laatste Nieuws is powered door: