Wat doe je als je buitengesloten bent?

Ik kan gespecialiseerd gereedschap gebruiken om je slot volledig schadevrij te ontgrendelen als je deur in het slot gevallen is maar niet op slot zat. Als je deur op slot zit of je sleutel is afgebroken in het slot, moet de cilinder vaak verwijderd worden. Wees altijd heel voorzichtig om te voorkomen dat je daarmee meer schade aan je deur toebrengt.

Wat doe je als je buitengesloten bent

Vervang je sloten zo snel mogelijk

Het verdient de voorkeur de vervanging van sloten niet te lang uit te stellen. Een slot dat oud of kapot is, is bijzonder gevaarlijk voor inbraken en levert ook andere problemen op. Als je sloten beschadigd zijn, zal de sleutel er moeilijker in te steken zijn en loop je het risico buitengesloten te worden. Bovendien, als je net verhuisd bent, raden we aan de sloten op je buitendeuren te vervangen, ook die op je voordeur. Je kunt er zeker van zijn dat de vorige bewoners geen toegang meer hebben tot je huis als je het slot op je buitendeuren verandert. Zo kun je met een gerust hart de deur achter je dichttrekken. Je goederen en woning worden veilig bewaard door sloten.

Wat moet ik doen als mijn auto op slot zit?

Als de deuren op slot zijn, zitten je sleutels dan nog in het voertuig? Ben je niet in staat je auto binnen te komen? Talloze mensen maken het elke dag mee. Je kunt rekenen op snelle en deskundige service, waar je auto zich ook bevindt in Vlaanderen.

Ik gebruik deskundige methoden en beschik over gespecialiseerde apparatuur, zoals een set autosleutelpikkers en een opblaasbare wigpomp. Met deze methoden en gereedschappen kan ik je autodeur met gemak van het slot halen. Je kunt na opening gewoon verder rijden met je huidige slot en sleutels.

Binnen 30 minuten na het plegen van één telefoontje zijn we op de plaats van bestemming. We doen alles wat we kunnen om je zo snel mogelijk weer in je auto te krijgen. In heel Vlaanderen verlenen we deze snelle slot- en noodservice de klok rond. We zijn in staat bijna elke autodeur te ontgrendelen met behulp van gespecialiseerde methoden en apparatuur, en dat alles zonder schade aan het slot, de lak of het plaatwerk van je auto.

Hoe maakt het voorkomen van inbraken mijn huis veiliger?

Je kunt voorkomen dat er in je huis of bedrijf wordt ingebroken door aan inbraakpreventie te doen. Dieven komen het liefst snel en onopgemerkt binnen. Daarom kiezen ze vaak voor huizen zonder deur- of raambeveiliging om inbraken af te schrikken.

Camera’s, een alarmsysteem, inbraakstrips, kluissloten, en andere maatregelen kunnen allemaal gebruikt worden om je eigendom te beveiligen. Door de zwakke plekken in je huis of bedrijf op te sporen en te repareren, maak je het inbrekers veel moeilijker om in te breken en hun aftocht te verhaasten.

Je kunt de beveiliging van je huis op een aantal manieren verhogen met behulp van een slotenmaker. Uiteraard is voorkomen te verkiezen boven behandelen. Hoewel je slotenmaker voortdurend oproepbaar is om je sloten te repareren, verdient een preventieve strategie de voorkeur.

Ik kan een insteekslot of poortslot installeren, naast het vervangen van een voordeurslot. Je kunt je veilig voelen in de wetenschap dat je gezin en bezittingen goed beschermd zijn met deze veiligheidssloten, ook als je niet thuis bent. Voor de hoogste mate van inbraakbeveiliging laat je de sloten op je buitendeuren vervangen.

Sloten op buitendeuren

In de wereld van vandaag is een betrouwbaar en inbraakwerend deurslot essentieel voor elke deur die toegang geeft tot je huis. Je bent een vogel in het oog van inbrekers als je buitendeurslot verouderd of kapot is. Het is sterk aan te raden om het slordige of goedkope slot van je buitendeur zo snel mogelijk te vervangen door een veiliger slot.

Waarom je raamsloten op je ramen moet installeren

Maar al te vaak komen criminelen huizen snel en gemakkelijk binnen via ramen in plaats van via de deur. Terwijl ramen vaak over het hoofd gezien worden als het om bescherming gaat, worden op deuren meestal sterke veiligheidssloten geïnstalleerd. Dit komt de opruiming ten goede. Naast deuren dienen immers ook ramen als ingangen tot je huis. De typische vergrendeling van ramen is zelden of nooit afdoende om indringers af te schrikken. Dit is bekend bij inbrekers, die er misbruik van maken.

Een veilig slot voor je tuinhek is essentieel.

Deurslot Vernuftige inbrekers zoeken voortdurend naar zwakke plekken in je woning of pand om zo snel mogelijk binnen te komen. Het slot van de tuinpoort is vaak een van die zwakke plekken. Omdat dit hek echter naar je tuin leidt, hebben misdadigers een gemakkelijke manier om via de achterkant je huis binnen te komen. Behalve dat het blootgesteld is aan weer en wind, veroudert het slot van de tuinpoort ook sneller dan een slot binnen. Je kunt overvallers ervan weerhouden in je huis in te breken door een sterk poortslot met cilinder op je tuinhek te zetten.

Bron: slotenmaker in Brugge

Laatste Nieuws is powered door: